donderdag 6 november 2014

Ontbijtpakketten op 7 december!

Net als vorig jaar organiseren we met onze kleuterschool een ontbijtpakkettenactie. De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede van de kleuters! We willen er immers het zitmeubilair verder mee vernieuwen. Op zondagmorgen 7 december brengen de juffen de pakketten graag tot bij jullie thuis. Je kan kiezen uit : - een kinderpakket : sinterklaaskoek, zachte pistolet, drankje, stuk chocolade, 1 boter, 1 choco, 1 confituur, peperkoek, 1 mandarijn en … een leuke verrassing! Prijs : €5 - een volwassenpakket : sinterklaaskoek, croissant, witte pistolet, 2 boter, 1 confituur, 1 choco, smeerkaas, peperkoek, fruityoghurt, fruitdrankje, 1 mandarijn en... wat leesvoer voor een ‘lazy sundaymorning’(Krant van West-Vlaanderen met een bon voor 4 extra kranten!)! Prijs : €7 Bestellen? Dat kan door het bestelformulier nauwkeurig in te vullen en terug te bezorgen op school, graag in gesloten omslag met gepast geld. Er kunnen extra bestelformulieren verkregen worden op school, of via onze schoolblog http://bissegemkleuterschool.blogspot.be. We sluiten de bestellingen af op maandag 1 december . We engageren ons om alle pakketten vóór 8.30u aan huis te leveren. Daarom willen we ons beperken tot de aangrenzende gemeentes van Bissegem. Wie twijfelt of we tot op de aangegeven bestemming komen, neemt best contact op met de directeur. Bij problemen op 7 december kan u steeds bellen naar : 0496/620024 Alvast hartelijke dank vanwege alle kleuters en het schoolteam!

Bestel Form Ulier

Geen opmerkingen:

Kleuterschool Sint-Vincentius
Inschrijven? We volgen de richtlijnen van het LOP Kortrijk.
Meer info op www.naarschoolinkortrijk.be
Bel gerust voor meer uitleg of een afspraak : 056/354096

Directie : Stefanie Moenens en Wim Callewaert


adres : Driekerkenstraat 6, Bissegem

telefoon :056/35.40.96

e-mail: directie@kleuterschoolbissegem.be

We begeleiden uw kind graag vanaf de peuterklas tot einde derde kleuter.

Onze jongste kapoenen heten we welkom in een heel ruim lokaal waarvan een groot gedeelte bewegingsruimte.

De peuters kunnen over de middag genieten van de aandacht van onze kinderverzorgsters en wijkwerkers die hen helpen bij het eten, met toiletbezoek en een middagdutje indien nodig.

Heel uniek is een slaapklasje voor onze peuters.
Met hun knuffel van thuis dromen ze weg om er dan in de namiddag weer helemaal tegenaan te kunnen gaan.

Neem alvast een kijkje op de blog van onze jongste kleuters bij juf Sofie! Ook alle andere juffen hebben een eigen blog. Klik op de foto van de juf en je komt op de klasblog terecht.

We plannen dit jaar opnieuw enkele open-school-avonden voor mensen die helemaal nieuw zijn bij ons op school! We nodigen u graag uit met uw peuter op -------------- en --------------- (nog vast te leggen) van 17u-19u voor een kennismaking met de juffen en een rondleiding op de school. Ook kan je een kijkje nemen in de voor- en naschoolse opvang.We beschikken over een eigen voor- en naschoolse opvang en vakantieopvang.

"'t Pastorietje"

De voor- en naschoolse opvang gaat steeds door op de terreinen van de kleuterschool.

Tel. 0468/15.35.64

Op woensdagen kunt u 's middags een warme maaltijd bestellen.
Tijdens de lokale vrije dagen, pedagogische studiedagen en vakantiedagen kunnen de kinderen er ook terecht voor opvang.

Er worden fiscale attesten meegegeven.

Een folder van de opvang is in de scholen te verkrijgen en is te downloaden vanaf deze webblog.

Voor meer info zie ook tabblad "opvang" op de blog.